اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش کلم برگ (تبریز)

 

مواد لازم:

نخود یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه مقداری

عدس دو سوم پیمانه

کلم برگ خرد شده 200 گرم

پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری

سیر داغ 1 قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده 3 عدد

برگ کرفس 50 گرم

رشته آش 200 گرم

کشک یک دوم پیمانه

 

روش تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧