اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوفته شیرین (کرمانشاه)

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

گوشت چرخ کرده 250 گرم

برنج 200 گرم

نعنا خشک 25 گرم

شکر 100 گرم

سرکه دو سوم لیوان

پیاز 1 عدد

تخم ‏مرغ 1 عدد

آب 1 لیوان

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود.

سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.

بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید.

وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧