اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش عدس بلغور (سنندج)

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

عدس 200 گرم

بلغور گندم 200 گرم

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

سیب ‏زمینی 1 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

 

* سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.

 

* بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.

 

* سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.

 

* بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧