اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سیر قلیه گیلانی

 

مواد لازم:

برگ سیر تازه 3 عدد

پیازمتوسط 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

لپه 1 فنجان

مرغ یا اردک نصف یا یک عدد کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم.

زمانی که رنگ پیازها طلایی شد، به این مخلوط لپه، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دهیم.

گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج می کنیم. بعد در ماهی تابه ای جداگانه سرخ می نماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن می افزاییم.

این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم با مقداری آب کاملا بپزد.

بعد از پخت کامل غذا تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد، تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده (تا حدی که سفیده و زرده مخلوط شود) و به این مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧