اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوکوی اِشپل (غذای گیلانی)

 

مواد لازم برای 6 نفر :

سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا) 300 گرم

سیب‌زمینی متوسط 3 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

تخم‌مرغ 5 عدد

سیر 3 حبه

اِشپل* 3 عدد

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می‌کنیم (می‌توانیم با میک‌سر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایه ی کوکو را داخل آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد.

 

* اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی می باشد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها :