کت - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کت

مواد لازم برای 4 نفر:

- گوشت چرخ‌کرده؛ 450 گرم
- گشنیز خردشده؛ یک‌ونیم قاشق سوپ‌خوری
- خمیر داخل یک عدد نان فانتزی بزرگ؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- سیر؛ 5 حبه (ریز رنده شود)
- پیاز؛ یک عدد (رنده شود)
- آب 2 عدد لیموترش
- پودر فلفل قرمز؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر کاری؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- رب گوجه‌فرنگی؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- تخم‌مرغ؛ یک عدد
- دارچین و زردچوبه؛ (هرکدام، نوک قاشق چای‌خوری)
- روغن؛ مقداری برای سرخ‌کردن
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم

روش پخت:

1 – یک کاسه متوسط آماده کنید و گوشت چرخ‌کرده را همراه گشنیز، خمیر خشک و خردشده نان، پیاز، سیر، آب لیموترش، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها در آن بریزید و مواد را خوب ورز دهید. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را در کاسه کوچکی باهم مخلوط کرده، به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: اگر احساس کردید که مایه کتلت چسبندگی کافی را ندارد، کمی خمیر خشک نان به آن اضافه کنید.

2 – تابه نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز بگذارید تا داغ شود. حالا دست‌تان را نمدار کرده، مقداری از مایه کتلت را در کف دست به شکل دایره تبدیل کنید و در روغن قرار دهید. پس از اینکه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو کنید.
زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 8 دقیقه
زمان لازم برای پخت کتلت: 10 دقیقه

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کتلت