کت - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کت

مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- سیب زمینی 1 عدد متوسط
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- سیر 1 پر
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
2- سیب زمینی را شسته، با مقدار کافی آب بگذارید بپزد. سپس آن را از رنده ریز رد کرده، به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
3- تخم مرغ، آرد نخودچی و سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مایه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آنها را کاملاً با هم مخلوط نمایید.
4- مقدار کافی روغن در تابه بریزید و آن را کاملاً داغ کنید. از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بزرگ برداشته و با دست آن را فرم دهید. و برای آن که کتلت به دستتان نچسبد، گاهی دست خود را با آب تر کنید. سعی کنید کتلت ضخیم نشود. آنگاه آن را در روغن انداخته دو طرفش را سرخ کنید.
نکته: در صورت تمایل می توانید کمی آرد سوخاری به کتلت اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کتلت