خورش انار - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خورش انار

مواد لازم:

گوشت: نیم کیلو

مغز گردو: یک پیمانه

سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید): دو پیمانه

پیاز متوسط: یک عدد

دانه انار: نصف پیمانه

رب انار: یک پیمانه

گلپر در صورت تمایل: دو قاشق چایخوری

آبغوره: دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به صورت قیمه‌ای تکه‌تکه کرده و با کمی پیاز سرخ کنید، سپس مغزگردو را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بجوشانید، آنگاه سبزی را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنید، سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید، به روغن که افتاد این خورش انار آماده مصرف است، این خورش با برنج هم بسیار خوشمزه می‌شود همچنین می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸