اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

باقلا وابیج

 

 

مواد لازم :

 

3 تا 4 قاشق سوپ خوری

 

شوید خشک

 

3 عدد

 

تخم مرغ

 

3 حبه

 

سیر

 

100 گرم

 

روغن و کره

 

500 گرم

 

باقلای مازندرانی( پلویی )

 

1 پیمانه پلوپز

 

آب

 

به میزان لازم

 

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین

 

طرز تهیه :

ابتدا باقالی ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم . بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می دهیم. سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخم مرغ هارا در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم. سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : باقلا وابیج