خورش اسفناج - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خورش اسفناج

مواد لازم:
آب گوجه فرنگی 2 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آب تمبر هندی 1 پیمانه
نمک زردچوبه و ادویه به میزان لازم
گوشت ماهیچه با استخوان 750 گرم
پیاز سرخ شده 3 ق.س
بامیه 750 گرم
رب گوجه فرنگی 2 ق.غ
آب 4 پیمانه
طرز تهیه: پیاز و گوشت را در ظرفی می ریزیم و تفت می هیم تا آب گوشت کشیده شود آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مرتبا به هم زده و زمان می دهیم تا آب گوجه به خورد مواد برود سپس آب را می افزائیم مقداری ادویه جات و زردچوبه و سیر رنده شده را اضافه می کنیم. سپس 4 پیمانه آب می ریزیم تا گوشت پخته شود. سرو ته را زده و خوب می شوریم بامیه ها را در کمی روغن تفت داده بعد از پخته شدن گوشت ها اضافه می کنیم. بامیه که پخته شد آب تمبر هندی و کمی نمک می زنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸