اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

چغرتمه ( گیلانی )

مواد لازم :

 

مرغ متوسط یک عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپخوری
زعفران کمی
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده و 2 لیوان آب بگذارید بپزد. سپس آرد را کمی در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید . نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تخم مرغها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتمه اضافه کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧