اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

میرزا قاسمی

 

 

 

 

 

مواد لازم:

 

بادمجان متوسط 10 عدد

تخم مرغ 5 عدد

سیر یک بوته

گوجه فرنگی یک کیلو

کره یا روغن 200 گرم

زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

  

طرز تهیه:

بادنجان ها را پس از شستن روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا با شعله ی ملایم کباب شوند.

بعد آن ها را ساطوری کرده و سیر را هم خرد و یا رنده می کنیم و کمی در روغن تفت می دهیم.

بادنجان ها را هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتند.

سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم.

گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، خُرد می کنیم و به بادنجان ها اضافه می کنیم.

صبر می کنیم تا میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

در این مرحله تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا تخم مرغ ها خود را بگیرند.

این غذای خوشمزه و لذیذ آماده خوردن است.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : میرزا قاسمی