اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

یک نوع کوکوی خوزستانی به نام پوکورا

 

 

مواد لازم

 

 

200 گرم

آرد نخود خام

1 فنجان

تره خرد کرده

1 استکان کوچک

آب ولرم

2 عدد

تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری

زعفران سائیده آب کرده

نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز پودر شده

به قدر دلخواه

نمک و فلفل و ادویه

 

 

طرز تهیه:

آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید. در صورت تمایل می توانید، مقدارفلفل را بیشتر کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٢۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧