اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

باقلا قاتق

 

مواد لازم

 

250 گرم

لوبیای مخصوص باقلاقاتق

200 گرم

کره

یک بوته

سیر

4-3 عدد

تخم مرغ

2/1 فنجان یا شوید تازه : 100 گرم

شوید خشک

یک قاشق چایخوری

زرد چوبه

به مقدار لازم

نمک و فلفل

طرز تهیه :

لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می کنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می کشیم . یکی از تخم مرغ ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .

یادآوری :

1- اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی شود .

2- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : باقلا قاتق