خو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خو

گوشت مرغ 500 گرم * اسفناج 500 گرم * لوبیای چشم بلبلی 1 پیمانه * پیاز داغ ½ پیمانه * آلو خورشی 8 تا 10 عدد * نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم * تره فرنگی 2 ساقه * آب نارنج یا آبغوره 2 قاشق غذاخوری *

اسفناج ها را به همراه تره فرنگی خوب شسته و خرد می کنیم و تفت می دهیم. لوبیای چشم بلبلی را خیس کرده و جداگانه می پزیم. گوشت مرغ را به همراه پیاز داغ با کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و بعد از اضافه کردن 3 لیوان آب زمان می دهیم به مدت 20 دقیقه . بعد از 20 دقیقه اسفناج و تره فرنگی تفت داده شده را به همراه لوبیای چشم بلبلی و آلو خورشی اضافه می کنیم. بعد از 30 دقیقه خورش آماده است . زیر حرارت را خاموش کرده و اب نارنج یا آبغوره را می افزائیم و سرو می کنیم

گوشت مرغ 500 گرم * اسفناج 500 گرم * لوبیای چشم بلبلی 1 پیمانه * پیاز داغ ½ پیمانه * آلو خورشی 8 تا 10 عدد * نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم * تره فرنگی 2 ساقه * آب نارنج یا آبغوره 2 قاشق غذاخوری *

اسفناج ها را به همراه تره فرنگی خوب شسته و خرد می کنیم و تفت می دهیم. لوبیای چشم بلبلی را خیس کرده و جداگانه می پزیم. گوشت مرغ را به همراه پیاز داغ با کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و بعد از اضافه کردن 3 لیوان آب زمان می دهیم به مدت 20 دقیقه . بعد از 20 دقیقه اسفناج و تره فرنگی تفت داده شده را به همراه لوبیای چشم بلبلی و آلو خورشی اضافه می کنیم. بعد از 30 دقیقه خورش آماده است . زیر حرارت را خاموش کرده و اب نارنج یا آبغوره را می افزائیم و سرو می کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸