اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوفته‌ی به

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 2عدد
نان تست 3 برش
به درشت 3عدد
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
ترخان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
کره 25 گرم
آب داغ 2 لیوان
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

 

طرز تهیه:

ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت 15 دقیقه بپزید.

نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید.

گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

هر کوفته را به اندازه‌ی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید.

کوفته‌ها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید.

کوفته‌ها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آن‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

باقی مانده‌ی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت 10دقیقه در فر با حرارت 300 درجه قرار دهید.

در صورت دلخواه می‌توان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چای‌خوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۳۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : کوفته‌ی به