اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوفته برنجی

 

 

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

 

برنج 100 گرم
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند 5/0 کیلو
آرد نخودچی 100 گرم
سبزی کوفته ( شامل پیازچه، جعفری، شوید، رازیانه، نعناو ترخون ) 5/0 کیلو
لپه 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف فنجان
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گردو 100 گرم
زرشک 100 گرم
فلفل و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید.

سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچی ، گوشت ، تخم مرغ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس از مواد مخلوط شده گلوله های کوچکی درست کنید و وسط گلوله ها مقداری زرشک ، گردو و پیاز داغ قرار دهید. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را تفت دهید. مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید. بقیه پیاز داغ را با 5 تا 6 لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید ، بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۳٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : کوفته برنجی