اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوفته‌ سیب‌ زمینی‌

 

 

مواد لازم :

 

گوشت‌ چرخ‌کرده‌ 300 گرم‌
هویج پخته و‌ خرد شده‌ 3 عدد
فلفل‌ دلمه‌ای‌ خرد شده 2 عدد
زیره‌ به‌ میزان‌ کافی‌
نمک‌ و فلفل‌ و دارچین‌ به‌ میزان‌ کافی‌
گوجه‌ فرنگی 4 عدد
زرشک به‌ میزان‌ کافی‌
سیب‌ زمینی‌ 6 عدد
روغن‌ مخصوص سرخ‌ کردنی به مقدار لازم
کره 1 قاشق‌ سوپخوری‌

طرز تهیه :

ابتدا کره‌ را در ظرفی‌ می‌ریزیم‌ و با هویج‌ و فلفل‌ دلمه‌ای‌ خرد شده‌ تفت ‌می‌دهیم‌. بعد گوشت‌ چرخ‌ کرده‌ را به‌ همراه‌ زیره‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. سپس پوست‌ گوجه‌ فرنگی‌ها را می گیریم و رنده‌ می‌کنیم‌ و با مواد قبلی مخلوط می‌کنیم‌. نمک‌، فلفل‌، دارچین‌ و زرشک‌ را هم‌اضافه‌ کرده‌ و می‌گذاریم‌ تا با حرارت‌ ملایم‌ بپزند. در مرحله‌ بعد، سیب‌ زمینی‌ها را رنده‌ کرده‌ و به‌ مواد پخته شده اضافه‌ می کنیم و خوب‌ باهم‌ مخلوط می‌کنیم‌. آن‌ گاه‌ مقداری‌ از مواد را برداشته‌ و به‌ صورت‌ کوفته‌ در می آوریم. کوفته ها را در روغن‌ سرخ‌ می کنیم. حال غذای‌ شما آماده ی سرو است‌.

تذکر: اگر دوست‌ داشتید می‌توانید زرشک‌ را از موادتان‌ حذف‌ کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧