اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

نان فطیر همدان

مواد لازم:

آرد سبوس دار - یک کیلو

شیر - دو لیوان

شکر - نصف پیمانه

زرده تخم‌مرغ - یک عدد

هل - چند حبه

کنجد یا زیره - مقداری برای تزئین

گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه :

آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب مخلوط کرده ، ورز می‌دهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید. سپس آن را چانه گرفته و پهن می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن می‌مالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون تنور قرار می‌دهیم، در صورت نبودن تنور می‌توانید از فر استفاده کنید، این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر می‌شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱