اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

شیرینی حلواخرما

مواد اولیه: – خرما مضافتی یا ربی – آرد سبوس‌دار – روغن دستور تهیه: آرد سبوس دار را در روغن تفت می دهند و سپس خرما را مخلوط کرده و به هم می زنند تا بصورت حلوا در می آید. مناسبت مصرف: پذیرایی ـ در زمستان روزهای ابری مصرف می کنند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٤٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱