اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

شیرینی حلوا مالیده (چنگال)

مواد اولیه: – نان سریک (آرد سبوس دار را خمیر کرده و بصورت کلفت روی تابه (تین) می گذارند) – کره ی محلی (نیمک) – خرما دستور تهیه: خرما را با نان سیرک خرد شده مخلوط کرده و سپس کره ی محلی را در ظرف روی آتش آب کرده و داغ روی خرمای مالیده شده می ریزند آماده خوردن خواهد شد. مناسبت مصرف: پذیرایی ـ بیشتر در فصل بهار که کره ی محلی فراوان است، درست می کنند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱