اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم برای چهار نفر:

گوشت بی‌استخوان: بیش از نیم کیلو

روغن: پنج قاشق غذاخوری

به: یک کیلو   

پیاز: به مقدار لازم

شکر: در صورت تمایل دو قاشق سوپخوری

آبلیمو: نصف فنجان

رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری

زعفران آب گرفته: یک قاشق مرباخوری

نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم

هویج: در صورت تمایل سه عدد

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و با پیاز حلقه حلقه شده سرخ می‌کنیم. سپس به مقدار کافی در قابلمه‌ آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد، سپس «به» را پوست می‌کنیم و به قسمت‌های مساوی تقسیم می‌کنیم، اگر دوست داشتید خورش شما هویج هم داشته باشد، هویج‌ها را خوب شسته و تکه‌تکه می‌کنیم، به یاد داشته باشید، «به» را هم باید مانند سیب‌زمینی خرد کرده و تفت دهیم، (کمی سرخ می‌کنیم) و سپس داخل گوشت می‌ریزیم، پس از این مرحله شکر (اگر دوست داشتید)، آبلیمو، رب گوجه‌فرنگی و زعفران را به همراه نمک، فلفل و ادویه به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا ملایم بجوشد، باید دقت کنید خورش نباید زیاد جوش بخورد. که «به» و هویج آن له شود، چرا که شما قبلا «به» را تفت داده‌اید.

خورش زمانی آماده است که بوی آن در بیاید، این خورش را، هم می‌توانید با نان میل فرمایید هم با برنج…

آشپزی ایرانی - خورش به

آشپزی ایرانی

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥۳ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸