اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک آناناس و گردو

مواد لازم :

آرد سبوس دار یک فنجان

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری

آناناس ثلث فنجان

تخم مرغ 2 عدد

خاکه قند نصف فنجان

شیر 2 قاشق غذا خوری

کره 80 گرم

گردوی خشک شده 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

فر یا تنور را تا حرارت 180 درجه گرم کنید . قالب کیک را چرب و یا رویش کاغذ روغنی پهن کرده وکمی آرد بپاشید . کره وخاکه قند را در ظرفی بریزید و خوب بهم بزنید تا صاف و یکدست شود . تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و پس از هر بار افزودن خوب بهم بزنید . آناناس و گردوی خرد شده را به همراه آردهای الک شده و شیر به تناوب به مخلوط اضافه کرده وکمی بهم بزنید . مخلوط را در قالب ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٤٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱