اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

نان شیرین سمنانی

مواد لازم :

خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری

کره محلی 100 گرم

شکر نصف لیوان

پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری

شیر ولرم 1 لیوان

آرد سبوس‌دار 4 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

کنجد خام، پودر پسته و زرده تخم مرغ برای تزئین

طرز تهیه:

شیر ولرم را به همراه خمیر ترش و یک قاشق شکر مخلوط کرده و در محیط آشپزخانه به مدت 10 دقیقه قرارمی دهیم.

سپس بقیه شکر را به همراه تخم مرغ، زنجبیل و کره به آن اضافه می کنیم.

آرد را کم کم به آن می افزاییم و ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

این خمیر را 2 ساعت در آشپزخانه می گذاریم تا بماند.

سپس با وردنه خمیر را به قطر 2 سانتیمتر باز کرده و بعد آن را به صورت لوزی برش می دهیم.

روی آن زرده تخم مرغ می مالیم و بعد مقداری کنجد و پودر پسته روی آن می ریزیم.

برای مدت 15 دقیقه خمیر نان را در حرارت 200 درجه می پزیم.

بعد از آماده شدن می توانیم روی آن کارامل بمالیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱