اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک اسفنجی

مواد لازم برای شش نفر

آرد سبوس‌دار: یک فنجان

تخم‌مرغ: شش عدد

آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

پوست لیموترش: نصف قاشق سوپخوری

شکر: یک فنجان

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

آب سرد: دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد را به دقت اندازه گرفته و با نمک مخلوط کرده و الک کنید. سپس سفیده و زرده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید، زرده را با نصف شکر مخلوط کرده، آنقدر هم بزنید تا سفیدرنگ شود. بعد سفیده را جداگانه می‌زنیم تا پف کند و بقیه شکر را کم‌کم به آن می‌افزاییم و هم زدن را آنقدر ادامه می‌دهیم تا شکر تمام شود. به زرده و شکر، آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه می‌کنیم و باز هم چند دقیقه هم می‌زنیم، حال سفیده و زرده را با هم مخلوط کرده و آرد را دوباره روی سفیده و زرده الک می‌کنیم. قالب دلخواه را چرب کرده و با آرد می‌پوشانیم، سپس در فر با دمای 325 درجه به مدت یک ساعت می‌گذاریم سپس در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

نکته:

1- پس از اضافه کردن زرده و سفیده، باید مواد را با دقت و به آرامی هم بزنیم، بهتر است که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه اضافه ‌کنیم.

2- بهتر است از قالبی استفاده کنید که کیک مانند تصویر در آید، یعنی وسط آن خالی باشد، تا بتوانید طبق سلیقه خود آن را تزیین کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : کیک اسفنجی