اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

نان برنجی

مواد لازم برای ۴ نفر:

• آرد برنج ۵۰۰ گرم

• پودر شکر ۲۰۰ گرم

• روغن زیتون،کنجد یا پیه گاو ۲۵۰ گرم

• گلاب ۱٫۲ پیمانه

• تخم مرغ کوچک ۲ عدد

طرز تهیه :

شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم . این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم وبرای ۲۴ ساعت در یخچا ل قرار می دهیم . سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد . رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : نان برنجی