اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

نان گردوئی

مواد لازم برای ۴ نفر:

• زرده تخم مرغ ۲ عدد

• هل 10 عدد پودر شده

• شکر ۲ قاشق سوپخوری

• مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه :

داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و هل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : نان گردوئی