اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک شاتوت

مواد لازم:

شاتوت یک و یک چهارم پیمانه

شکر 725 گرم

کره نرم شده 225 گرم

تخم مرغ 3 عدد درشت

شیر نصف پیمانه

آرد سبوس‌دار 300 گرم

هل پودر شده 10 عدد

طرز تهیه

ابتدا کره و شکر را با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم . هل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با هل پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و هل را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.

دما: 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گاز

قالب : گرد با وسط برآمده

مدت زمان: 1 ساعت و 10 دقیقه

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : کیک شاتوت