اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک هویج

مواد لازم برای تهیه کیک هویج :

آرد سبوس‌دار 200 گرم

شکر 200 گرم

تخم مرغ 5 عدد

گردو 100 گرم

روغن زیتون، کنجد یا پیه گاو یک لیوان

دارچین 1 قاشق چای خوری

جوز هندی نصف قاشق چای خوری

میخک نصف قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

هویج رنده شده یک لیوان

( می توانید از یک لیوان سیب و هویج رنده شده استفاده کنید )

شیر 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته به هم می زنیم، آرد و جوز‌هندی و میخک و دارچین را کم کم درمایع کیک ریخته مخلوط می‌کنیم و درآخرکارهویج و گردو را اضافه می کنیم ( این مایع را می توانیم یک جا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. سپس مایع کیک را در قالب ریخته و درحرارت 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) 35 الی 45 دقیقه در قسمت پائین فر قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس بعد از پختن ، کیک را از فر خارج کرده وپس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی کیک را می توان با کرم ، خامه و یا گردو تزئین کرد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : کیک هویج