اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کلوچه کنجد

مواد لازم برای ۱۴ عدد کلوچه

▪ بادام آسیاب شده یک و یک چهارم پیمانه

▪ نمک یک چهارم قاشق مرباخوری

▪ جوش شیرین نصف قاشق مرباخوری

▪ عسل یک سوم پیمانه

▪ ارده یک سوم پیمانه

▪ روغن زیتون،کنجد یا پیه گاو یک قاشق غذاخوری

▪ دانه کنجد یک چهارم پیمانه

▪ هل پودر شده کمی

طرزتهیه:

بادام آسیاب شده را با نمک و جوش شیرین مخلوط کنید. مواد خشک را با عسل ، ارده، روغن و هل مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیاورید. خمیر را به اندازه یک گردوی متوسط شکل دهید و در دانه کنجد بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی بچینید. کلوچه ها را در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم شده است قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه کمی طلایی شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : کلوچه کنجد