اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کیک خرما

مواد لازم:

خرما 500 گرم

شکر درشت نصف پیمانه

آرد سبوس دار 3 پیمانه

پودر قند نصف پیمانه

کره سه چهارم پیمانه

شیر نصف پیمانه

زرده تخم مرغ 1 عدد

گردو ( نگینی شده) 1 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. بعد زرده تخم مرغ و شیر را اضافه می کنیم . آرد را الک کرده کم کم با مواد دیگر مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد. میز را کمی آرد پاشیده خمیر را صاف می کنیم و به صورت مستطیل برش می دهیم . هسته خرما را بیرون می آوریم در صورت لازم پوست آن را می‌گیریم و به جای آن ، داخل خرما مغز گردو می‌گذاریم. برشی از خمیر را برداشته و خرما را لای خمیر می‌گذاریم. خمیر را اول در سفیده می‌غلطانیم . بعد گردو و شکر درشت را با هم مخلوط نموده و شیرینی‌ها را بعد از سفیده درگردو و شکر می‌غلطانیم. کف سینی را چرب می‌کنیم شیرینی را در سینی گذاشته به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه بالای فر می‌گذاریم.حرارت فر را روی350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتیگراد) تنظیم می کنیم تا زیر و روی شیرینی کاملاً‌ طلایی شود ( می توانیم از پودر نارگیل و کنجد هم به جای گردو استفاده نماییم ).

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : کیک خرما