اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

لاکو نان - گیلان

مواد لازم

آرد برنج 500 گرم

آرد سبوس‌دار گندم 200 گرم

آب جوش به میزان لازم تا حدی که خمیر یه دست نچسبد

طرز تهیه

آرد برنج را با آرد گندم مخلوط کرده آب جوش را کم کم اضافه کرده و خمیر درست می کنیم بعد داخل آبجوش گذاشته خمیر پخته را ورز می دهیم. ( حدود 20 دقیقه در آبجوش بجوشد) بعد خمیر را بصورت نان لواش درآورده یعنی با وردنه باز می کنیم بصورت خیلی نازک و روی ساج یا تنور گلی یا گازی می‌پزیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٥۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها :