اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آرد 1 کیلو
شکر 1 لیوان پر یا 200 گرم
روغن یا کره 1 لیوان
جوش 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست سفت 2 قاشق سوپخوری
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری که در کمی آب عمل بیاوریم
وانیل 1 قاشق چایخوری یا یک قاشق سوپخوری
مواد روی قاق
کنجد مقداری
تخم مرغ 1 عدد
:مواد لازم
   
:دستور آشپزی
 
شکر و آب را روی حرارت می گذاریم بعد از 1 دقیقه که جوشید از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کاملا" خنک شود ماست را با جوش مخلوط کرده کنار می گذاریم.
مایه خمیر را با 4/1 آب ولرم و 1 قاشق سوپخوری شکر مخلوط کرده در جای گرم می گذاریم (10 دقیقه) تا عمل بیاید سپس تخم مرغ را در ظرفی شکسته و روغن را به آن اضافه می کنیم.
هل و وانیل را نیز اضافه کرده و با همزن می زنیم سپس ماست و شکر آب شده که سرد شده را اضافه می کنیم مایه خمیر عمل آمده را نیز اضافه می کنیم وقتی همه مواد مخلوط شد آرد را الک کرده کم کم اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبد حدود 2 الی 3 ساعت روی آن را پوشانده بعد گلوله های کوچک از خمیر برداشته با وردنه باز می کنیم روی آن تخم مرغ بمالید و کمی کنجد می پاشیم طبقه آخر فر با درجه 170 درجه سانتیگراد به مدت 5 الی 10 دقیقه تا زمانیکه قهوه ای شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱
تگ ها : قاق کسمه