اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کره 4/3 پیمانه
- آرد 3 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 1 و 8/1 پیمانه
- ماست 2/1 پیمانه
- شیرکم چرب 8/1 پیمانه
- مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک کمی- شکر 1 قاشق چایخوری
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
:مواد لازم
   
:دستور آشپزی
 
ابتدا شیر گرم و مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کرده و در کاسه می ریزیم و در آن می گذاریم و ده دقیقه صبر می کنیم تا پف کند و سطح آن بالا بیاید و در کاسه دیگر کره و پودر قند را مخلوط کرده بمدت 5 دقیقه با همزن برقی می زنیم و بعد تخم مرغها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و برای هر تخم مرغ 1 دقیقه می زنیم پودر هل را ریخته و بعد ماست و بکینگ پودر و نمک را ریخته و بعد خمیر آماده را می ریزیم و در آخر آرد را ریخته و کاملاً مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتاً سفتی بدست آید خمیر را در قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی شیرینی پزی با فاصله باندازه یک گردو می ریزیم و با مهر روی آن را نقش می زنیم و با برس زرده تخم مرغ زده و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه طبقه بالای فر می گذاریم
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٠٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢۱