اش - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

اش

مواد لازم (برای 4 نفر)

- لوبیا چیتی یا قرمز نصف پیمانه
- عدس نصف پیمانه
- برنج نصف پیمانه
- سبزی آش 5/0 کیلو
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- رب یک قاشق غذاخوری
- نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبغوره

* طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٥۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع اش ها