اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

نخود
را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم و پیازها را خرد کرده و در روغن
تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.
 

 

مواد اولیه:

پیاز                                   دو عدد

گوشت گوسفندی             300 گرم

نخود                                یک پیمانه

زردچوبه                            یک قاشق چای‌خوری

رب
گوجه‌فرنگی                دو قاشق سوپ‌خوری

لیمو
امانی                       دو عدد

نمک، دارچین و پودر هل    به
میزان لازم

آب و روغن                        به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* نخود را از شب قبل خیس کرده، سپس پوست آن را
جدا می‌کنیم.

* پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا
طلایی شوند.

* گوشت خرد شده را به آن افزوده و هم می‌زنیم
تا کمی تغییر رنگ دهد.

* رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت
می‌دهیم.

* به میزان لازم آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم
تا گوشت نیم‌پز شود.

* سپس نخود، لیمو امانی و زردچوبه را افزوده و
می‌گذاریم خورش جا بیفتد و نخود و گوشت بپزند.

* در این مرحله پودر هل، نمک و دارچین را به
خورش اضافه کرده و پس از چند جوش خورش آماده است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٢/۱٩