غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

پلا سر تره

مواد لازم

1_ سبزى تازه: شوید( کمى بیشتر ازدیگر سبزیها), گشنیز, جعفرى, تره, اسفناج (یا برگ چغندر) , ترشک(اگر در دسترس باشد), برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر مىشود  _  2 کیلو

2_ پیاز بزرگ _ یک بته

3_ سیر _ 3 تا 4 بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده مىشود)

4_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد

5_ گوجه فرنگى متوسط _ 2 تا 3 عدد

6_ فلفل, نمک و زردچوبه _ به اندازه کافى

7_ روغن _ به مقدار کافى

طرز تهیه

سبزى, سیر و پیاز را بعداز تمیزکردن و شستن, ریز خردمىکنیم. و در قابلمه مىریزیم, یک و نیم لیوان آب در آن مىریزیم, گوجه فرنگى ها را پوست کنده و اضافه مىکنیم, نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته , و با حرارت ملایم مىگذاریم پخته شود. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد(حدودا 40 دقیقه) , روغن به مقدار کافى در آن ریخته و تفت مىدهیم. تخم مرغها را در ظرفى هم زده و روى خورش مىریزیم و به اندازه مناسب فلفل مىپاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده مىشود. پلاسرتره با مرغ, ماهى, کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف مىشود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم مىتوان روى آن ریخت

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۳۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸