غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

پنیر بوروشته
براى 5 نفر

مواد لازم

1_ پنیر تازه و کم نمک _ نیم کیلو

2_ تخم مرغ _ 5 عدد

3_ کره _ به اندازه کافى

طرز تهیه

پنیر تازه وکم نمک را رنده کرده یا با دست خرد مىکنیم, با کره کمى تفت مىدهیم آنگاه تخم مرغ ها را در ظرفى شکسته هم میزنیم تا مخلوط شود سپس تخم مرغ را روى پنیر ریخته مىگذاریم یک ربع ساعت روى حرارت ملایم بماند تا خودش را بگیرد. بعد با کارد آنرا چهار قاچ مىبریم و در دیس چیده اطرافش را با ماهى دودى سرخ شده در کره و جعفرى تزئین مىکنیم. معمولا با سبزى پلو صرف مىشود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸