غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

شیرین تره
براى 5 نفر

مواد لازم

1_ اسفناج (براى اشخاصى که فشار خون بالا دارند برگ چغندر بجاى اسفناج توصیه مىشود) با کمى تره _ یک کیلو

2_ تخم مرغ _ 5 عدد

3_ سیر _ یک بته کوچک

4_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه

سبزى را تمیز مىکنیم و مىشوئیم و با کارد ریز کرده در تابه مىریزیم و با روغن کمى سرخ مىکنیم. بعد سیر را پوست کنده و با گوشت کوب له نموده در روغن تفت مىدهیم تا طلایى شود. تخم مرغ را در سیر مىشکنیم, مىگذاریم تا تخم مرغ سرخ شود آنگاه سیر و تخم مرغ را به اسفناج اضافه نموده مخلوط مىکنیم و نمک و فلفل زده برمىداریم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸