غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

شیش انداز
براى 7 نفر

مواد لازم

1_ مغز گردو _ 300 گرم

2_ بادنجان قلمى بدون تخم _ 5 عدد

3_ رب انار ترش یا آب انار _ 2 قاشق سوپخورى

4_ پیاز سرخ کرده _ 4 قاشق سوپخورى

5_ زردچوبه, نمک, فلفل و دارچین _ به اندازه کافى

طرز تهیه

مغز گردو را کاملا مىسائیم. دو تا سه لیوان آب به گردو اضافه کرده با زردچوبه و نمک و فلفل و رب انار مىگذاریم آنقدر با حرارت ملایم بپزد تا مثل فسنجان روغن بیندازد. بعد بادنجان ها را که تخمى نباشد پوست کنده به صورت چهارگوشه هاى ریز خرد مىکنیم(حدودا 2.5 سانتیمتر در 2.5 سانتیمتر). آنگاه بادنجان هاى خردشده را در روغن طورى سرخ مىنمائیم که کمى طلائى شود. بعد آنرا با پیاز داغ به مغز گردوى پخته شده اضافه کرده, کمى دارچین مىزنیم و مىگذاریم تا خورش آهسته چند جوش زده و جا بیفتد. این خورش را بجاى بادنجان گاهى با کدو هم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸