غ گ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ گ

غورآبه
براى 7 نفر

مواد لازم

1_ جوجه کوچک _ 2 عدد

2_ سبزى _ اسفناج, یا برگ چغندر, گشنیز, نعناع, کمى سیر و ترش واش _ یک کیلو

3_ پیاز متوسط _ یک بته

4_ آبغوره _ یک فنجان

5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

6_ تخم مرغ _ 5 عدد

طرز تهیه

جوجه ها را تمیز کرده و شسته و هرکدام را چهار قسمت نموده با روغن کمى سرخ مىکنیم. سبزى ها را تمیز کرده و شسته و پیاز را پوست کنده ریز ساطورى مىکنیم. سبزى و پیاز را با روغن سرخ نموده و بعد جوجه ها را در قابلمه ریخته و سبزى را روى آن مىریزیم. نمک و فلفل و آبغوره ریخته و با 2 یا 3 لیوان آب مىپزیم. بعداز انکه مرغ کاملا پخت به تعداد نفرات تخم مرغ ها را درسته در قابلمه که خورش در حال جوشیدن است مىشکنیم و در ظرف را مىبندیم تا تخم مرغ با حرارت ملایم بسته شود. این خورش باید کمى بیشتر آب داشته باشد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸