اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

باقلا کوکو

مواد لازم

1_ پاچ باقلاى(لوبیا چیتى) سبز ریز _ 2 کیلو

2_ شوید _ 350 گرم

3_ پیاز متوسط _ 1 عدد

4_ تخم مرغ _ 5 تا 6 عدد

5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

6_ جوش شیرین _ یک قاشق چایخورى

7_ سیر _ 3 پر

طرز تهیه

پاچ باقلا(لوبیا چیتى) را از دو پوست جدا مىکنیم, مىشوئیم و در صافى مىگذاریم تا آبش رد شود. شوید را تمیز کرده و مىشوئیم, مىگذاریم تا آبش کاملا برود. سیر و پیاز را پوست مىگیریم. باقلا و شوید و سیر و پیاز را ساطورى مىکنیم تا خوب ریز شود. تخم مرغ ها را در ظرفى مىشکنیم و با نمک و فلفل و جوش هم مىزنیم. مایه کوکو را داخل تخم مرغ ها مىنمائیم ومخلوط مىکنیم. این کوکو را مانند کوکوى سیب زمینى روى آتش و یا در فر طبخ مىکنیم. کوکوى باقلاى مازندرانى را هم به همین طریق تهیه مىنمائیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو