اش - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

اش

ترشه آش
براى 9 نفر

مواد لازم

1_ گوشت _ یک کیلو

2_ نخود و لوبیا _ مجموعا 150 گرم

3_ باقلا یا پاچ باقلا _ نیم کیلو

4_ تره و جعفرى و گشنیز و اسفناج و نعناع و خلواش(خنش) _ مجموعا 1.5 کیلو

5_ برنج _ 250 گرم

6_ گوجه سبز ریز خیلى ترش(جنگلى) _ یک کیلو

7_ سیر براى سیرداغ روى آش _ 2 بته

طرز تهیه

گوشت را تکه تکه مىکنیم, همراه نخود و لوبیا مىگذاریم تا کاملا بپزد. باقلا را از پوست اول درمىآوریم و با پوست دوم با مقدارى آب مىپزیم. سبزى را خرد کرده مىگذاریم بپزد. برنج را به آن اضافه مىکنیم وقتى که کاملا پخت همه مواد را با هم مخلوط مىکنیم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه کرده, مىگذاریم با هم در حرارت ملایم بجوشد تا آش کاملا پخته شده و جا بیفتد. نمک و فلفل زده برمىداریم. روى آن قدرى نعنا و سیر داغ مىریزیم. این آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهى شور صرف مىکنند و از طرف دوستان و فامیل معمولا براى خانمهاى باردار به عنوان ویارانه تهیه مىشود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٤٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع اش ها