خارجی کوکو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خارجی کوکو

کوکوی اسپاگتی( ایتالیائی)


مواد لازم:

 

 قارچ  150 گرم
 ماکارونی لوله ای (پخته)   250 گرم
 ژامبون گوشت یا مرغ  250 گرم
 نخود فرنگی  یک پیمانه
 فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده  1 عدد
 شیر   نصف لیوان
 تخم مرغ  4 عدد
 خامه   100گرم
 روغن نباتی  به مقدار لازم
 پنیر رنده شده  به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون( گوشت یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید.

شیر، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر،

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٠۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو