خورش - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خورش

ناز خاتون
براى 7 نفر

مواد لازم

1_ گوشت مغز ران _ 1 کیلو

2_ سبزى (نعناع و جعفرى) _ نیم کیلو

3_ بادنجان قلمى ریز _ 6 عدد

4_ آبغوره _ 3 قاشق سوپخورى

5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه

گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب مىگذاریم بپزد. سبزى را تمیز مىکنیم و مىشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد مىکنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت مىریزیم تا سبزى هم پخته شود. آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مىنمائیم و مىگذاریم خورش آهسته بجوشد. آنگاه بادنجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ مىکنیم, تا مغز پخت شود. بادنجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم مىکنیم, بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم و در دیس مىکشیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٥٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸