غ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

غ

اشپل وابیج
براى 3 نفر

مواد لازم

1_ اشپل ماهى شور(خاویار شور ماهى سفید) _ 250 گرم

2_ تخم مرغ _ 4 عدد

3_ شوید خشک _ 2 قاشق سوپخورى

4_ کره یا روغن _ به اندازه کافى

طرز تهیه

اشپل ماهى شور را کمى با کره تفت مىدهیم. تخم مرغ ها را در ظرفى شکسته با چنگال هم مىزنیم تا باز شود. تخم مرغ را روى اشپل ریخته تا خود را بگیرد, بعداز آن آنها را مخلوط مىکنیم تا تخم مرغ و اشپل با هم سرخ شود. شوید را اضافه کرده برمىداریم. این غذا با کته و ماست تناول

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸