مخل - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

مخل

بادنجان بورانى
براى 5 نفر

مواد لازم

1_ بادنجان درشت سیاه _ 10 عدد

2_ سیر _ یک ونیم بته

3_ ماست _ یک کیلو

4_ سبزى: شوشاق و خلواش(خنش) و نعناع _ یک دسته کوچک ( یا سبزى خشک)

5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه

میان بادنجان ها را یک چاک داده, روى آتش ذغال یا در کف فر با حرارت 350 درجه کباب مىکنیم تا خوب پخته و نرم شود. پوست بادنجانها را مىگیریم. اگر تخمى باشند, تخم ها را با نوک قاشق آهسته جدا کرده و گوشت بادنجان ها را با گوشت کوب له مىکنیم. سیر را هم پوست کنده با گوشت کوب له مىکنیم. سبزى را شسته و ریز خرد مىنمائیم. بادنجان و سیر و سبزى و نمک و فلفل را با هم مخلوط مىنمائیم. ماست را اضافه کرده در دیس مىریزیم. کمى از سبزى ریز شده را براى تزئین روى بورانى مىپاشیم. اگر شوشاق و خلواش در دسترس نباشد فقط از نعناع استفاده مىکنیم. بورانى را به صورت پیش غذا یا همراه غذا تناول مىنمایند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٥٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸