مخ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

مخ

زیتون پرورده

مواد لازم

1_ زیتون سفت و تازه _ یک کیلو

2_ مغزگردو _ 200 گرم

3_ سیر _ یک ونیم بته

4_ آب انار ترش _ یک لیوان

5_ سبزى تازه: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ 250 گرم

   یا سبزى خشک _ 2 قاشق بزرگ

6_ گلپر و فلفل _ به اندازه کافى

 

طرز تهیه

زیتون را مىشوئیم و در صافى مىگذاریم تا آب آن برود, بعد آن را ازهسته جدا مىکنیم و مغزگردو را هم مىسائیم یا چرخ مىکنیم. سبزى را تمیز مىکنیم و در ظرفى مىسائیم یا با گردو چرخ مىکنیم. سیر را مىکوبیم له مىکنیم. آنگاه زیتون و مغزگردو و سیر و سبزى را در یک طرف چینى گود مىریزیم با هم مخلوط مىنمائیم و آب انار ترش را به زیتون پرورده اضافه مىکنیم و فلفل و گلپر را به

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:٥۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸