تر - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

تر

ترشى هفتا بیجار

مواد لازم

1_ بادنجان قلمى بدون تخم _ 5 عدد

2_ گوجه فرنگى کال سبز _ 4 عدد

3_ فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد _ 250 گرم

4_ سیر _ 3 بته

5_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق, گشنیز _ یک کیلو

6_ گلپر _ 1 قاشق غذاخورى

7_ نمک _ به اندازه کافى

طرز تهیه

بادنجان ها را مىشوئیم و سر آن ها را مىگیریم, گوجه فرنگى ها را مىشوئیم و فلفل را دم مىگیریم و مىشوئیم. سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى یک پارچه مىچینیم ومیگذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها کاملا گرفته شود. سیر را پوست مىگیریم آنگاه همه را ساطورى مىکنیم تا خرد شود. بعد سبزى ها را تمیز مىکنیم ومىشوئیم و رطوبت آن ها را مىگیریم و خشک مىکنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد مىکنیم, آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط مىکنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب میریزیم و مقدارى نمک و گلپر به آن اضافه مىکنیم. شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر مىنمائیم. در شیشه را مىبندیم. ترشى هفتا بیجار را بعد از چند روز مىتوان مصرف نمود. اگر سبزى تازه در دسترس نباشد از خنش ونعناع خشک هم مىتوان استفاده کرد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٦:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸