برای تهیه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،یونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبیا سفید ، نخود و ... حتی دانه هایی مثل باقلا هم میتوان استفاده کرد . جوانه ها را بیشتربه سالاد اضافه میکنند اما با خشک کردن و پودر کردن جوانه میتوان آنرا به انواع سوپها و آش نیز افزود

برای تهیه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاک کردن و شستن در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک ولی نور زیاد گذاشته تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند دقت داشته باشید لزومی ندارد که دانه هادر معرض نور مستقیم باشد کافیست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزدیک به پنجره قرار دهید .

بعد از یک الی دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد میکند و پوسته دانه را شکافته و سر جوانه از پوسته بیرون میزند . پس از این مرحله آب روی دانه ها را دور بریزید و دانه ها را در دستمال تمیزی بریزید ودرون ظرفی قرار دهید در این زمان چون دانه مرطوب هستند نیاز به اضافه کردن آب نیست ولی روزی دو بار به جوانه ها سرکشی کنید و لبه دستمال را کنار بزنید و با تکان دادن دستمال سعی کنید دانه ها را زیر و رو کرده و با اسپری کردن آب بر روی آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهید به این نکته توجه داشته باشید که در زیر جوانه آب جمع نشود چون این امر بخصوص در فصل تابستان که هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها میشود

اگر مراقبت های لازم را انجام دهید ظرف 3 الی 5 روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده میگردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان سالاد تهیه میکنید مقداری از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان کنید ویا جوانه انواع حبوبات را تهیه و پس از خشک کردن آسیاب کنید واز آن سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت میباشد .

/ 10 نظر / 78 بازدید
مریم

مرسی عالی بود

جواد

سلام ممنون از ترشی کونوس استفاده کردیم جاتون خالی آبجی شب چله خوبی داشته باشی

بنیادنیمروزکانون جهانی فرهیختگان سیستانی

باسلام از مطالب زیبات درباره آشپزی سیستانی استفاده کردیم ازت خواهش میکنم با بنیادنیمروز بیشتر همراه باشید با این شماره تماس بگیرید واز قلم زیبایتان اعضای بنیادنیمروز را بهره مند سازید09111929340

زری

سلام آیا دستور تهیه کوکو ینجه را داریداگر هست ممنون میشم براو ارسال کنید

مینا

با سلام و خسته نباشید ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار ما قرار میدید من همیشه به وبلاگتون سر میزنم /متاسفام واسه کامنت های بالا همه جا آدمهای لوس و بیمزه وجود دارند

مریم

مرسی

نیک نام

سلام سایت خوبی داری عالیست با افتخار لینکت کردم لینکم کن

نگار

اضافه كردن جوانه گندم به سوپ مزش رو تغيير نميده ishaparak.parsj.ir/